De animaties van de camping

Geniet van een levendige vakantie op de camping dankzij de activiteiten voor jong en oud die overdag worden aangeboden. s'Avonds zijn er thema-avonden, dansavonden en familievoorstellingen. Prachtige gelegenheden om plezier te beleven en een onvergetelijk verblijf door te brengen in de baai van de Somme!

Onze animaties overdag

Het animatieteam van de camping staat de hele zomerperiode voor u klaar. Uw dagen zullen goed gevuld zijn met sportieve activiteiten, maar ook met momenten om te ontspannen, te lachen en veel plezier te maken! Op het programma: aquagym in de ochtend, tarot of petanque in de middag, waterpolo, tennis, initiatie boogschieten, sumogevechten, ponyritten.... (afhankelijk van de programmering en planning)

De avonden op de camping

In het seizoen biedt de camping 4 activiteiten per week. Gezellige avonden voor de kampeerders in een leuke en vrolijke stemming. Op het programma: avondvoorstellingen, dansavonden, karaoke, bingo, en vele andere verrassingen om uw vakantie in Picardië op te fleuren!

Ook aan de kinderen wordt gedacht!

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen in juli en augustus gratis genieten van alle activiteiten van de kinderclub.
Ze kunnen ook de hele dag door plezier maken in het zwembad, op de speeltuinen en de opblaasbare speeltuigen (in het seizoen).