ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Uw eigen stacaravan in Picardië - Seizoensformule voor lang verblijf

Heeft u er al aan gedacht om eigenaar te worden van uw stacaravan in de baai van de Somme in Picardië ?
Als dit iets is waar u over nadenkt, dan kunt u de seizoensformules voor lang verblijf ontdekken of een staanplaats huren voor een volledig jaar op de 3-sterrencamping Les Galets de la Mollière in Cayeux-sur-Mer.

De uitvalsbasis van uw vakantie, op maat van uw wensen en uw budget!

Tussen Cayeux-sur-Mer en Saint-Valery-sur Somme, en op 10 minuten wandelen van het strand, kunt u het hele jaar door een staanplaats huren voor een tijdelijke bezetting van 1 april tot 1 november.

Zo geniet u van de voordelige tarieven voor een "lang verblijf" en kunt op vakantie vertrekken wanneer u dat wilt, ongeacht de datum van aankomst of vertrek. U kunt tijdens alle seizoenen genieten van de charmes van de camping maar ook van het verwarmde zwembad (van mei tot september) en alle diensten en animaties (in de zomer) terwijl u in direct contact staat met de natuur, in het hart van de baai van de Somme, een van de mooiste baaien ter wereld!

Neem contact met ons op via 03 22 26 61 85 voor meer informatie over de camping en de diensten of om uw nieuwe of gebruikte stacaravan te vinden.

Extra informatie

  • In de maanden november, december, januari, februari en maart kunnen de vaste bewoners hun materiaal gratis achterlaten maar kunnen ze er niet verblijven omdat de sanitaire voorzieningen van de camping gesloten zijn voor vorstgevaar.
  • De vaste bewoners moeten zich strikt houden aan het reglement van de camping en in het bijzonder aan de regels voor de seizoenspakketten, waarvan een kopie zal worden geplaatst bij de ingang van de camping.
  • Onze klanten zullen, tegen een borg van € 40, een afstandsbediening overhandigd krijgen voor toegang tot de camping. Elke beschadigde of verloren afstandsbediening zal in rekening worden gebracht voor hetzelfde bedrag.