Verhuur van stacaravans in de baai van Somme

In het hart van een weiland met bomen van 6 hectare, op slechts een steenworp van Cayeux-sur-Mer, biedt Camping les Galets de la Mollière u de mogelijkheid om een onvergetelijke vakantie door te brengen in een stacaravan in de baai van de Somme in Picardië, Hauts-de-France.

Een vakantiedorp aan zee voor een comfortabele vakantie in volle natuur!

In de schilderachtige omgeving tussen prachtige maritieme dennenbomen en op 800 meter van het strand kunt u een accommodatie boeken voor 1 tot 6 personen (inclusief baby's).
Elk van de 39 comfortabele stacaravans (35 m²) en 29 stacaravans voor 4 personen (25 m²) beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die u een aangenaam verblijf garanderen op een 3-sterren camping in de Somme. Een van de stacaravans is aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit.

Praktische informatie

Voor onze huuraccommodaties wordt een borg van € 300 gevraagd en daarnaast nog eens € 80 voor de apparatuur en de schoonmaak als dit niet door u wordt gedaan. Deze borgen zullen worden teruggegeven bij vertrek, na inspectie.

U krijgt een magneetkaart voor toegang tot de camping en polsbandjes voor het zwembad.
Bij verlies van een armband zal € 7 in rekening worden gebracht en € 40 voor een magnetische kaart.

Huishoudlinnen (doeken, handdoeken, lakens, kussens en kussenslopen) en schoonmaakmiddelen zijn niet aanwezig. Wegwerplakens kunnen ter plaatse voor € 6 / persoon worden aangeschaft.

Honden zijn niet toegestaan in de accommodatie.