ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Verhuur van stacaravans in de baai van Somme

In het hart van een weiland met bomen van 6 hectare, op slechts een steenworp van Cayeux-sur-Mer, biedt Camping les Galets de la Mollière u de mogelijkheid om een onvergetelijke vakantie door te brengen in een stacaravan in de baai van de Somme in Picardië, Hauts-de-France.

Een vakantiedorp aan zee voor een comfortabele vakantie in volle natuur!

In de schilderachtige omgeving tussen prachtige maritieme dennenbomen en op 800 meter van het strand kunt u een accommodatie boeken voor 1 tot 6 personen (inclusief baby's).
Elk van de 39 comfortabele stacaravans (35 m²) en 29 stacaravans voor 4 personen (25 m²) beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die u een aangenaam verblijf garanderen op een 3-sterren camping in de Somme. Een van de stacaravans is aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit.

Praktische informatie

Borg: Een paar dagen voor aankomst ontvang je per e-mail een link waarmee je de borg van €280 online kunt storten op de beveiligde site van SWIKLY. Deze handeling is verplicht.

De 200€ komt overeen met de huurgarantie en de instructies voor de zwembandjes en de som van 80€ is om de netheid van de stacaravan te garanderen na uw vertrek.

Huishoudlinnen (theedoeken, handdoeken, lakens, kussens en slopen) en schoonmaakproducten worden niet verstrekt. Wegwerplakens kunnen ter plaatse worden gekocht voor €7/persoon, evenals kussens voor €7/persoon.

Honden zijn niet toegestaan in de accommodatie.