ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Fort Mahon Plage

Fort-Mahon-Plage is de belangrijkste badplaats van Le Marquenterre, op 40 km van de camping, en een charmante tussenstop waar u zich kunt laten leiden door de wind en het geluid van de golven langs het duinpad. Fort-Mahon-Plage, gelegen tussen de baai van de Somme en de baai van Authie, biedt een ruime keuze aan sport- en vrijetijdsactiviteiten die jong en oud zullen verrassen.

Een brede waaier aan activiteiten voor het hele gezin.

Tijdens hun verblijf op de camping kunnen kinderen zeillessen volgen en de catamaran ontdekken terwijl de ouders kunnen genieten van nieuwe sensaties in een zeilwagen langs het 20 kilometer lange zandstrand van Le Marquenterre. Wie nog wat energie over heeft kan de golven trotseren op de wave-ski, langs de duinen varen in een zeekajak, galopperen op het strand op de rug van een Henson (het paard van de baai van de Somme) of hun kinderen een ponyritje aanbieden in de baai van Authie. Voor golfers belooft de schitterende Golf de Belle Dune, een van de mooiste golfbanen van Frankrijk, urenlang plezier in een uitzonderlijke omgeving! Fort-Mahon is een waar fietsparadijs, met name door het fietspad dat naar de Pointe du Hourdel leidt.

Camping dans la Somme

De favorieten van de camping:

  • Verdwalen in het hart van het immense duinmassief waar helmgras en duindoorn groeien.
  • Vertrekken op ontdekking van de baai van Authie, het kleine zusje van de baai van de Somme, tijdens een tocht met een gids.
  • Wandelen in de kleine haven van Madelon aan de monding van de Authie (13 km).
Camping de la baie de Somme