Welkom op onze camping in de baai van Somme, Picardië

In het hart van de baai van de Somme vindt u de 3-sterrencamping Les Galets de la Mollière op een bebost weiland van 6 hectare net buiten de badplaats Cayeux-sur-Mer, in de kleine gemeente La Mollière in Picardië in de Hauts-de-France. U kunt er terecht voor een brede waaier aan activiteiten: zwembad, strand, sport, ontspanning, kinderclub, thema-avonden en animatie, en dit alles in een familiale en authentieke sfeer.
Animaties gedurende het hele seizoen.
De camping is geopend van 01 april 2022 tot 1 november 2022. Een bevoorrecht en vriendelijk onthaal is voor u gereserveerd. De receptie is geopend van 9u tot 12u en van 14u tot 18u - van 8u tot 20u in juli en augustus.

Verhuur van stacaravans en staanplaatsen

Onze camping, op 800 meter van het strand (10 minuten lopen), ligt op een bevoorrechte locatie aan de Picardische kust, tussen duinen en dennen. Het is op deze ongerepte plek dat u samen met uw familie rust en ontspanning zult vinden tijdens een verblijf in een tent, caravan of camper op ruime staanplaatsen van 95 m² en omringd door prachtige maritieme dennenbomen!
Als u op zoek bent naar onthaasting, natuur, comfort of het strand, dan kunt u terecht in een van onze perfect uitgeruste accommodaties: 39 comfortabele stacaravans (35 m²) en 29 stacaravans voor 4 personen (25 m²) waarvan één geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Uw vakantie in Picardië, Hauts-de-France, een favoriete bestemming van natuurliefhebbers!

Les Galets de la Mollière is het startpunt voor uw ontdekking van de baai van de Somme en de baai van Authie, uw uitstappen in Picardië en al uw toeristische bezoeken in de Hauts-de-France... Met familie, vrienden of met z' n tweeën, kamperen is genieten. Aarzel niet langer en boek uw verblijf in de Somme of word eigenaar van uw eigen stacaravan. Wij verwachten u!