ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Animaties op onze camping Paradis gedurende het hele seizoen

Geniet van een levendige vakantie op de camping dankzij de activiteiten voor jong en oud die overdag worden aangeboden. s'Avonds zijn er thema-avonden, dansavonden en familievoorstellingen. Prachtige gelegenheden om plezier te beleven en een onvergetelijk verblijf door te brengen in de baai van de Somme!

Onze animaties overdag

Het animatieteam van de camping staat de hele zomerperiode voor u klaar. Uw dagen zullen goed gevuld zijn met sportieve activiteiten, maar ook met momenten om te ontspannen, te lachen en veel plezier te maken! Op het programma: aquagym in de ochtend, tarot of petanque in de middag, waterpolo, tennis, initiatie boogschieten, sumogevechten, ponyritten.... (afhankelijk van de programmering en planning)

Camping dans la Somme

De avonden op de camping

In het seizoen biedt de camping 4 activiteiten per week. Gezellige avonden voor de kampeerders in een leuke en vrolijke stemming. Op het programma: avondvoorstellingen, dansavonden, karaoke, bingo, en vele andere verrassingen om uw vakantie in Picardië op te fleuren!

Ook aan de kinderen wordt gedacht!

De PICKI club verwelkomt kinderen van 5-8 jaar en 9-13 jaar. Ons team van animatoren biedt de jonge kampeerders een activiteitenprogramma dat is aangepast aan hun leeftijd (vraag bij de receptie naar de openingstijden).

Camping de la baie de Somme