ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Staanplaats in de baai van Somme

In het hart van de baai van de Somme en op 800 meter van het strand verhuurt Camping les Galets de la Mollière in Cayeux-sur-Mer in Picardië staanplaatsen voor caravans, campers of tenten. Tussen duinen en dennen, aan de oevers van een van de mooiste baaien ter wereld, brengt u een rustige vakantie door en ontdekt u alle toeristische rijkdommen van de Picardische kust!

Een vakantie vol onthaasting, natuur en comfort in de Hauts-de-France!

Kies voor een staanplaats van ongeveer 95 m² in de schaduw van de dennenbomen en in de zilte lucht van de baai van de Somme, geschikt voor maximaal 3 personen, inclusief douches en warm water, evenals de caravan of tent en de auto. De kampeerders beschikken over een elektrische aansluiting van 10 ampère voor een totaal vermogen van 2300 watt.

3-sterrendiensten voor een aangenaam verblijf tussen land en zee!

  • In het midden van de camping bevinden zich 4 sanitairgebouwen met een onberispelijke netheid zodat u te allen tijde toegang heeft tot de douches en sanitaire voorzieningen.
  • Voor personen met beperkte mobiliteit zijn er 1 douche, 2 wastafels en 2 toiletten beschikbaar.
  • U kunt ook gebruik maken van wifi op de camping.
  • U krijgt een magneetkaart voor toegang tot de camping en polsbandjes voor het zwembad. Bij verlies van een armband zal € 7 in rekening worden gebracht en € 40 voor een magnetische kaart.

Goed om te weten

  • In juli en augustus kan gereserveerd worden per week, van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag voor 11.00 uur, vooraf te betalen op de dag van aankomst.
  • Een overnachting betekent een minimale bezetting van 2 uur.
  • Elke valse aangifte kan leiden tot uitzetting zonder schadevergoeding of terugbetaling.
Hébergements dans la Somme