ReserveringNieuws00 33 3 22 26 61 85Directe betaling

Activiteiten en recreatie op de camping

De 3-sterrencamping Les Galets de la Mollière, gelegen in het hart van de baai van de Somme, is de ideale bestemming voor talloze sportactiviteiten, plezier of ontspanning in de open lucht van Cayeux-sur-Mer in Picardië!

Sportieve activiteiten voor een actieve vakantie!

Dankzij het fitnessparcours met verschillende toestellen kunnen zowel sporters als niet-sporters fit blijven tijdens hun vakantie in de Somme.
De kampeerders kunnen ook gebruik maken van een gratis tennisbaan en tafeltennistafels om een paar ballen te slaan of minitoernooien tussen vakantiegangers te organiseren. Vergeet uw uitrusting niet!
De verschillende vrij toegankelijke sportvelden zijn ook uitermate geschikt om voetbal-, volleybal- of basketbalwedstrijden te organiseren. In het seizoen kunt u deelnemen aan waterpolowedstrijden en aquagymsessies in het zwembad.

Camping dans la Somme

Een verblijf in het teken van ontspanning en ontdekking!

De partijtjes petanque, onontbeerlijk voor alle kampeervakanties, geven uw verblijf in Picardië nog wat extra pit! Er zijn verschillende terreinen tot uw beschikking en in de zomer organiseert de camping vriendschappelijke ontmoetingen voor een gezellig moment samen.
In de directe omgeving zijn het strand, de duinen en dennen van Brighton de perfecte gelegenheid voor u om te paardrijden, te fietsen, te vissen of te kitesurfen!

Voor kinderen en tieners...

Onze kleine kampeerders kunnen rennen, klimmen en springen op de speeltuinen (schommels, glijbanen, veertoestellen...) terwijl de tieners in de activiteitenzaal zich kunnen uitleven met de flipperkast, biljart, tafelvoetbal en videospelletjes....

Camping de la baie de Somme